Cum am ajuns să ascult ABBA

ABBA-in-blau

Ascult ABBA de când mă știu. Mama avea în casă niște casete, printre care se număra și ABBA (dar erau și mulți alții cum ar fi Al Bano, Toto Cutugno, sau Gheorghe Gheorghiu. Dar nimic din astea nu m-a atras mai tare decât ABBA. Și nu orice melodie, ci Dancing Queen.

Ascultam caseta cu ABBA până la epuizare, din nou și din nou și din nou. Și nu mă plictiseam niciodată. La un moment dat s-a produs și inevitabilul. Casetofonul s-a stricat, și ABBA nu s-a mai auzit vreo șase ani decât la TV/radio.

Apoi am luat un casetofon nou și am început să ascult iar ABBA, mereu și mereu și mereu. Apoi în format mp3 și pe DVD (ABBA in Japan) și tot așa. Am făcut și câteva clipuri legate de ABBA, care au avut un succes modest. Ideea e că niciodată nu am încetat să iubesc și să ascult ABBA.

Și o voi face mereu, pentru că muzica bună e ca vinul. Cu timpul devine din ce în ce mai bună. Nu am nimic cu muzica modernă, ascult o grămadă de muzică nouă. ABBA totuși are și va avea un loc special în sufletul meu. The Winner Takes It All!

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *