Astăzi las un mic semn în Univers

Cum spuneam și ieri, există viață după tutorialele video. Eu am decis să mă duc într-o zonă complet nouă, cea de topuri. Da, am un canal de topuri, lansat ieri. Lucrez la video-ul pus mai jos, de vreo trei săptămâni, dacă nu mai bine.

Ideea asta mi-a venit mie și lui Cezar într-o după-masă. Am zis, “ce am putea face după tutorialele video?”. Și am ales să fac un top. Am avut și alte idei. Pe alea, le facem mai încolo, să fie timp. Deocamdată de asta mă voi ocupa și de blog.

Fun fact: un amic a zis că m-am, citez, “scremut” două săptămâni pentru un clip. Neinteresant. De fapt, în toate aceste săptămâni, atât eu, cât și Cezar am avut multe obstacole. Dar, prin multă voință și dăruire, din partea amândurora am scos clip-ul la timp.

Fix de asta am și ținut toată treaba secretă până azi. Era foarte ușor să mă laud cu ce voi face și să nu fac. Dar am ales să nu vă spun nimic, să nu creez așteptări. V-am mai dat mici hint-uri, dar nimic care să ducă la ceva așa de mare. Lumea se întreba dacă fac vineri LIVE.

Topurile vor fi postate săptămânal. Deja am început să lucrăm la topul de vinerea viitoare. De fapt, în fiecare vineri la ora 22:00 postăm un top nou. Facem asta cu mare plăcere și cu fiecare top vom fi mai buni. De la subiect text, până la editare.

Apropo, să fac mâine un live pe pagina mea de Facebook, în care să povestim despre acest top? Ce ziceți, îl facem noi, așa, pe blog?

Comments
  1. Ciprian Lospa
    • Mihail Ștefano

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *