AtomGSM și telefoanele la 0 lei

Duminică seara primesc un pont pe fb că AtomGSM (de care nu auzisem până atunci) ar avea telefoane la zero lei. Stiți voi, pe sistemul eMAG. Și am intrat pe site. Evident, server-ul era aproape picat. Am reușit să îmi fac cont și am comandat tot ce am apucat.

Un Meizu, trei OnePlus One și trei Xiaomi Mi4. Să fie, că nu se știe. Totul m-a costat 3 x 15 lei. O nimica toată. După ce am comandat m-am uitat pe site și am văzut că nu aveau sediu social, sau alte informații pe site. Decât niște numere de telefon. De ieri, site-ul e în “mentenanță”.

Interesant, e că oamenii postează pe pagina lor de fb, cam din astea:

Daca vrea cineva probe pt instant am filmare si poze cu comanda data !!! Asa ca Atomgsm sa isi onoreze macar 1 produs la fiecare persoana ce a comandat !,asta este pretentia mea ! Daca pana maine nu primesc un raspuns,informatiile declarate mai sus se vor furniza catre REALITATEA TV, si reclamatie la OPC !

sau

Daca comenzile nu o sa fie onorate , o sa ne vedem pe la televiziuni , pe la OPC pe la Judecatorie…Legea scrie CLAR ! Proprietarul o sa iasa numai in minus daca ajungem pe la judecatorie emoticon wink Mai bine ar onora comenzile emoticon smile Multumesc anticipat.

Evident, nu vor onora nimic. Dar măcar știm acum că există.

Comments
  1. Ciprian V.
    • Mihail Ștefano

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *