Bravo, Simona!

Simona Halep a câștigat azi Roland Garros. Ăsta e primul ei mare titlu în tenis, după 4 ani în care a fost în primele zece jucătoare din lume. Și asta arată că deși nu a câștigat nimic (spre bucuria unora), Simona a fost acolo, mereu. În toți ăștia 4 ani, au tot fost jucătoare pe acolo. Au fost, au văzut, au plecat de unde au venit. Simona a rămas acolo, iar astăzi a venit și momentul ei.

Da, astăzi Simonei i-au fost răsplătiți cei 4 ani de așteptare și toate dezamăgirile. Pentru că a avut răbdare cu ea. A devenit din ce în ce mai bună și asta s-a văzut azi. Nu a mai clacat ca în anii trecuți și nu s-a mai uitat la scor. Doar a jucat tenis, poate cel mai bun tenis al ei din carieră. Și cum americanca a considerat meciul ăsta o formalitate, a pierdut. Pentru că nu e suficient să te crezi mare, trebuie să și fii.

De acum Simona a dovedit că poate. Și uite așa, toți cei care au mâncat-o de cur, se pot duce liniștiți la somn. Apa trece, pietrele rămân. Mâine o să mă uit la Banciu, să văd cum înghite în sec. Noapte bună!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *