Bravo, Simona!

Simona Halep a câștigat azi Roland Garros. Ăsta e primul ei mare titlu în tenis, după 4 ani în care a fost în primele zece jucătoare din lume. Și asta arată că deși nu a câștigat nimic (spre bucuria unora), Simona a fost acolo, mereu. În toți ăștia 4 ani, au tot fost jucătoare pe acolo. Au fost, au văzut, au plecat de unde au venit. Simona a rămas acolo, iar astăzi a venit și momentul ei.

Da, astăzi Simonei i-au fost răsplătiți cei 4 ani de așteptare și toate dezamăgirile. Pentru că a avut răbdare cu ea. A devenit din ce în ce mai bună și asta s-a văzut azi. Nu a mai clacat ca în anii trecuți și nu s-a mai uitat la scor. Doar a jucat tenis, poate cel mai bun tenis al ei din carieră. Și cum americanca a considerat meciul ăsta o formalitate, a pierdut. Pentru că nu e suficient să te crezi mare, trebuie să și fii.

De acum Simona a dovedit că poate. Și uite așa, toți cei care au mâncat-o de cur, se pot duce liniștiți la somn. Apa trece, pietrele rămân. Mâine o să mă uit la Banciu, să văd cum înghite în sec. Noapte bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.