Care e faza cu “schimbatul lumii”?

Toți cei din jurul meu aud de la mine mereu replica asta. Vreau să “schimb lumea”. Veți spune că am înnebunit. Cine mă aude pentru prima dată, chiar poate crede asta. Și ar fi foarte îndreptățit, pentru că sunt vorbe mari.

Să vă stric feng-shui-ul: nu sunt vorbe mari. E doar o exprimare înțeleasă greșit. Nu voi schimba lumea cum cred unii. Nu mă visez nici un politician, afacerist, vedetă de televiziune, Mesia și alte alea. Pentru că nu sunt, și nu voi fi.

Eu vreau să fiu tot eu, cel care scrie acum pe blog. Doar că vreau să schimb mici părți ale lumii. Foarte mici. Să aduc plusvaloare în anumite zone. Oh, stai, deja am făcut asta! Ia uitați-vă la poza de mai jos:

 

schimbat_lumea_1

 

Să vă explic un pic poza. Este vorba de cel mai vizionat tutorial video al meu ever. Este făcut în 2011 și a strâns aproape 150K views. Un tutorial de care sunt mândru, care este unul dintre cele mai vizionate tutoriale de instalare Windows 7. A adus plusvaloare.

Da, sunt și comentarii negative, dar lumea e în general mulțumită de munca mea. Ideea e să continui în ritmul ăsta. Chiar dacă nu mai fac tutoriale video, în tot ce fac încerc să aduc plusvaloare. Până la urmă despre asta este vorba, a lăsa ceva în urma ta.

Dacă atunci când vei muri, va avea cine să îți pună lumânări la mormânt, atunci nu ai făcut umbră pământului degeaba. S-a înțeles acum?

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *