Ce și-ar fi dorit Dan Diaconescu să poată apărea la TV…

Știți cu toții nebunia cu cazul Caracal. La RTV e de dimineața până seara și face audiențe uriașe, televiziunea fiind câteodată pe primul loc pe publicul național. Peste Antena 1 și PRO TV care au programe mult mai scumpe la ora aia. Și nu cred că vor termina prea curând genul ăsta de emisiune, că e mană cerească pentru ei cazul Caracal.

Există totuși și un om de televiziune care cred că e trist la ora asta: Dan Diaconescu. Cred că și-ar fi dorit să mai existe OTV și astăzi, că prelua eu frâiele acestui caz. Și făcea dezbateri interminabile până la 6 dimineața, întorcând cazul ăsta și pe față și pe dos și pe a treia față, despre care nici nu știai că există. Și cred că unii din vechii OTV-iști s-ar fi uitat din nou la el toată noaptea.

Problema e că DD a fost condamnat penal și după ispășirea pedepsei cu închisoarea nu mai are voie 5 ani să apără public. Pe lângă faptul că nu poate modera emisiuni de televiziune, nici nu poate apărea la televiziuni în calitate de invitat să își dea și el cu părerea. Mai ales că e expert, după ce ani de zile a ținut-o cu Elodia în sus și în jos.

Una peste alta, e bine că presa se uită cu atenție la ancheta din acest caz. Problema e că uneori se sare calul din dorința pentru audiență. Se intră cu bocancii în viața privată a unor oameni, care în momentele astea au nevoie de intimitate și suport, nu de camere puse ei să îi prindă bine când leșină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.