Cel mai echilibrat post de știri

M-a întrebat ieri un cititor care mi se pare cel mai echilibrat post de știri din RO. Echilibrul este relativ și subiectiv. Fiecare persoană (pentru că suntem diferiți) are o altă definiție a noțiunii de echilibru. Cert e că fiecare are dreptatea lui. Dreptate care nu poate fi contestată în acest caz.

Aș începe prin a spune că nu prea mă uit la televizor. Am o aversiune față de acest canal media. Aversiune creată de “Acces Direct”, “Un Show Păcătos”, “WowBiz” și alte emisiuni asemenea. Mă uit foarte rar la televizor, iar când o fac mă uit la “The Garfield Show” sau “Biziday”.

La televiziunile așa zise “de știri” nu prea mă uit. Dar mai rămân câte un minut, două pe Digi 24 sau Antena 3. La prima pentru că mau dau și știri (decente de multe ori), iar la a doua pentru că de când e Dan Voiculescu din nou student, ei sunt și mai amuzanți. Iar râsul face bine la organism.

Revenind la întrebare, nu cred că există post de știri 100% echilibrat undeva în lume. Fiecare post are în spate niște oameni care au niște interese. Financiare, politice, mediatice etc. Cu atât mai puțin în România. Așa că după mine, cel mai echilibrat post de știri este creierul! Punct.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *