Epopeea televizorului nou

Zilele trecute am decis să le fac o bucurie alor mele. Și am zis să le iau un televizor. Să consume mai puțin, să fie măcar HD etc. Și m-am dus la magazin cu un model super ieftin în cap. Costa doar 650 de lei, dar părea decent. 81 CM, tuner Digital, CI+. Nu voiam ceva savant, pentru că nu mă uitam eu la televizor. Iar mama nu e mare specialist în televizoare.

Zis și făcut, m-am dus la Carrefour și am vrut să iau asta. Tipul de acolo mi-a recomandat un Phillips. Phillips care costa cu 150 de lei mai mult. Și l-am luat, cu ochii închiși. Se vedea super decent, și se auzea bine. Am ajuns cu el acasă. Totul era vis. Chiar dacă nu era Full HD.

L-am montat, și l-am lăsat în sufragerie. S-au uitat ale mele la TV, apoi mi-a venit ideea să îi pun un MKV de pe stick. Surpriză, video – da, audio – nesuportat. Am trecut peste asta și am zis că la 800 de lei nu ai ce să îi ceri. Dar faza era că boota destul de greu (nu era smart, sau ceva) și se bloca.

Retur a doua zi, banii înapoi. Luat un Sharp cu 100 de lei mai mult. TV-ul avea pe eMag numai review-uri bune. Deși erau doar trei. La Phillips ploua cu nemulțumiri. Dar aveau sute de review-uri. L-am luat fericit. Și când am ajuns acasă, se vedea excelent. Dar avea un meniu în bătaie de joc și nu puteai ordona canalele.

Cică se puteau exporta pe stick, dar eu nu am reușit. S-a mai chinuit și un utilizator de pe Softpedia, dar nu a reușit. La el se putea (avea un alt model), la mine nu. Deși avea meniul, era nefuncțional. Asta e, a doua zi și la ăsta retur. Am mai cerut finanțare și am luat un Samsung Smart TV. A costat 1200 dar face fiecare bănuț.

E adevărat. Ca și Smart TV nu excelează. Google se încarcă greu, aplicațiile merg destul de greu. În rest, are Miracast, Wi-Fi Direct, și player care redă toate formatele. Subtitrările se văd decent, iar canalele sunt puse în ordinea de la Digi. Mi-e destul.

Luna viitoare cred că mai iau unul, poate chiar la fel. De data asta pentru a mea cameră. Să mă mai uit și eu la un film. Dar până atunci, mai avem multe de făcut.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *