Mi-am făcut gaming box cu Windows XP

Stați liniștiți, nu am înnebunit! Am luat un calculator mai vechi (X2 5000B, 2 GB RAM, 80 GB HDD și ATI HD 3100) și am pus Windows XP SP3 pe el. De ce? Ca să pot rula perfect jocurile mele preferate: Need For Speed II SE, Mafia I , Max Payne 1&2, Red Faction 2, Return To Castle Wolfenstein, Age Of Empires I&2, Microsoft Train Simulator, ReVolt, Sims 1 etc.

Sistemul se mișcă bine, in ciuda hard-ului de 80 GB care mai are și niște bad-uri (nu am stat acum să văd dacă sunt fizice sau logice). De menționat e că până acum nu a pupat deloc Internet (nici nu cred că pupă), nu a văzut anti-virus, sau CCleaner. Nu are nevoie, el doar va rula aceste jocuri și poate un Office XP.

Pe viitor mă mai gândesc la CS 1.6 (poate așa doar să pupe net, dar în condiții speciale), GTA Vice City&San Andreas, Mu Online (discutabil, doar dacă pupă net pentru CS), Fifa ’07, Crossfire (la fel, discutabil), Prince of Persia, Underground 2&NFS Most Wanted. Dacă nu mai are spațiu pe disk, nu e problemă, luăm unul mai mare.

Deasemenea, o să mă asigur că updatez DirectX 9 până la ultima versiune suportată. Și, cam asta e. Am un PC care poate juca tot, de prin 1997 până în 2008-2009. O plăcere, vă spun eu. Fiind un fan al jocurilor vechi, proiectul ăsta a fost doleanță veche. Probabil că pe viitor, îl voi înlocui cu un mini-PC care să poată rula XP fără probleme. Cine știe…

Comments
  1. Daniela

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *