Futaiul cu ROM-uri custom pe telefoane

Ieri am vrut să fac update la ROM-ul de pe telefonul meu LG G4. Și mă duc eu în folder, iau update-ul de la dev și îl instalez. Îl instalez și nu pornește. Stau și mă uit, ce pana mea se întâmplă. Dau restart la device, TWRP factory reset, bam, reinstall. Îmi dau seama că pusesem Android Nougat peste Oreo.

De acum treaba era făcută, ROM-ul futut, hai să explorăm Nougat. Și așa am făcut downgrade la Oreo la Nougat. Și ce să vezi, parcă merge mai bine. Parcă Nougat-ul e un pic mai rapid (știu, știu, e telefon vechi, se simte). Și așa m-am decis să rămân pe el. Am făcut toate setările și aia e.

Sper să mă țină cât mai mult, că parcă văd că iar mă apuc mâine și schimb ROM-ul. He he, asta nu ar fi nicio problemă, dacă aș avea și timp să reconfigurez fiecare detaliu mic din sistem. În rest, încep căutările pentru un telefon nou, care să deschidă tot instant și să țină bateria cât mai mult.

Bă, serios, chiar nimeni nu vrea să facă un telefon cu Snapdragon 845 și baterie mare? Sau ia foc?

1 Comentariu
  1. […] Nu prea aș vrea clean install pentru că am o sumedenie de chestii instalate și pe care nu vreau să le pun din nou. Na, ideea e că vreau și eu să am un pic de stabilitate și să nu frec toată ziua Windows-urile. Nu prea mă încântă ideea asta, așa de tare cum mă încântă la Android. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată