Gata, concediul se termină!

Am fost trei săptămâni în concediu. Pentru cine nu știe, am făcut de toate în concediu. Am relansat PC Area, am început să scriu pe techinsider.ro și windowsinsider.ro. Pe lângă toate astea, săptămâna asta mă ocup de tot ce ține de Topu’ de la 10.

De ce fac toate astea? Pentru că îmi place ceea ce fac. Îmi place să scriu pe blog, îmi place să scriu despre tehnologie în PC Area și pe Tech Insider și să scriu tutoriale pe windowsinsider.ro Îmi pare rău că am neglijat în ultima vreme blog-ul, dar nu am avut efectiv timp.

Începând marți și până vineri am editat top-ul de vineri. A fost mult de muncă, pentru că nu aveam un workflow. Nu am știut de unde să încep și unde să termin. Dar a fost bine și ieri am reușit să editez și top-ul de vinerea viitoare. Sper să fie pe placul vostru.

De mâine dimineață revin cu postări mai dese pe blog, dar și în PC Area. La fel și pentru Tech Insider. Timpul va fi limitat, dar voi încerca să îl folosesc cât mai bine. Top-urile vor fi și ele prioritare, focusându-mă pe îmbunătățirea lor constantă. La fel cum a fost și până acum.

Înainte de a termina, vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au oferit să mă ajute cu topurile. Mă puteți ajuta trimițând feedback și sugestii la adresa topzecelazece@gmail.com. În rest, pentru toate nebuniile mă descurc destul de bine. Și dacă nu știu ceva, învăț.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *