Ieri m-am uitat la Mircea Badea

Nu am avut ce face aseară și m-am uitat la Antena 3. Eu nu mă uit în general la televizor, pentru că mă plictisesc. Dar aseară am zis să mă uit pe feed-ul Antena 3 de pe site. Și era Badea pe post. Care pentru prima dată în ultimii ani, a început emisiunea mai devreme.

Și iar să plângea voalat de faptul că Antena 3 nu stă deloc bine pe comercial. Ceea ce este perfect adevărat. Iau mai mereu bătaie de la Digi 24, și chiar de la România TV. A, și am mai aflat ceva: Digi 24 e postul binomului. Care binom, nu știu, că nu mă uit la TV.

Ce am mai reținut:

Unii tineri frumoși și liberi sunt “idioți”. Iar unele posturi de televiziune sunt finanțate de unii oameni pentru a le apăra interesele. Unde am văzut noi asta? Nu știu, dar îmi aduc aminte acum vreo doi ani și două săptămâni. Da, da, da.

A fost pe un post o emisiune maraton (de fapt pe vreo patru) pentru că un domn fusese condamnat la închisoare. Iar jurnaliștii acelui post îl apărau pe acel domn, care întâmplător, era și patronul lor. Deci aici nu pot decât să îi dau dreptate lui Badea. Sunt televiziuni care fac asta.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *