Logan Paul și KSI s-au bătut… pe gratis

Este dimineața zilei de 25 august 2018. Mândru, Flawless, mă anunță că a plătit să vadă lupta dintre Logan Paul și KSI. La început am râs, dar mai apoi am înțeles că nu se va face re-stream și că 10$ sunt singurul bilet de intrare. Nu există ușă din dos, chiar tata Logan a zis asta cu câteva zile înainte.

Cu o oră înainte de începerea luptei mă așez confortabil pe Skype și Flawless îmi dă mândru share-screen, cu tot cu audio. Băi, cumva e norma să fii mândru când ești singurul din gașcă care ai plătit. Și începem să ne uităm cum se caftesc unii de care eu nu auzisem. Bine, nici de Logan Paul nu auzeam, dacă nu filma un mort în pădure. Dar nu e singurul, ia uitați aici.

După jumătate de oră, laptop-ul lui Flawless deja scoate fum și am decis să caut alternative. Sincer, aș fi dat și 10€, dacă era nevoie. Dar nu era nevoie, evident, pentru că twitch.tv este o minune a tehnologiei. Un băiat inventiv a pornit un stream în care juca UFC. Și ce personaje credeți voi că a ales? Ați ghicit, bravo, 10! Logan Paul și KSI!

Omul efectiv s-a jucat o oră UFC, făcând de fapt re-stream la luptă. Și când începeau ăștia să se bată, el apăsa de nebun pe controller. La un moment dat se uitau peste 40 de mii de oameni la el. Era nebunie. Și cel mai important, stream-ul a mers ceas, până la final, Twitch nici nu s-a atins de el. Pe YouTube în schimb, nu era nici un alt stream, decât cel oficial pe bani.

Și ca el au fost zeci de stream-eri de pe Twitch, la care însumat se uitau un milion de oameni. Se pare ca Twitch nu e așa atent la report-uri și nu dă jos atât de repede stream-urile precum le dă YouTube. Sigur, acum băiatul ăla care dădea din controller peste Logan Paul vs KSI nu o mai fi având canal de Twitch, dar hei, pentru o seară, a fost vedetă. Și eu am văzut meciul pe gratis, datorită lui. Respect, eroule anonim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.