Eu Life

Lucrează pentru visele tale!

Știți care e cel mai mare inamic al viselor voastre? Voi… dar cred că deja știați asta. Cei mai mulți oameni renunță la un site sau la un canal de YouTube în primul an, pentru că nu văd cifre. Dar nu am auzit de nimeni care să spună că un an de zile a muncit x ore pe zi la visul lui și nu i-a mers. Eu nu cred că dacă lucrezi 4h/zi la un vis de-al tău (că e YouTube, că e un site, că e un joc) nu vei reuși să faci ceva cu el. Sigur, ține și de noroc, dar dacă te pricepi un pic, nu are cum să nu îți iasă măcar de-un suc. Ideea e să nu renunți.

Nici nu vreți să știți de câte sute de ori (literalmente) am vrut să renunț la PC Area, din diverse motive. Dar cel mai important era faptul că nu mergea nimic din ce făceam. Și până la urmă, am reușit să îl urnesc. Eu încă lupt cu mine să pot băga 4h/zi de PC Area. Din diverse motive, mai bag un serial, mai o muzică, mai o dudă și trece ziua. Dar de fiecare dată îmi propun să fac ceva pentru canal și site. Măcar un LIVE (că ăla e mai ușor de produs).

Sigur voi face un LIVE despre asta cândva să vă spun care e povestea din spatele canalului. Pentru mine, toată chestia asta mă face mai responsabil, mai productiv și mai fericit. Și sper să mă țin de program pentru a avea ce să vă povestesc.

 

 

Tag-uri

Mihail

Mihail Ștefano, 20 și ceva de ani, om.

2 comentarii

Apăsă aici pentru a comenta