Media: Toamna asta va fi super interesantă

Televiziunile au început să își lanseze grilele de toamnă. Primii au fost cei de la Kanal D. Care au făcut niște mutări interesante, care sper să fie de efect. Au băgat Bravo, ai stil! la bătaie cu Acces și Măruță și au urcat-o pe Teo mai sus. Au făcut asta pentru că Te vreau lângă mine scoate cifre bune. Lipind-o pe Teo în combinație, va scoate și ea cifre mai bune. Bine, Kanal D o ține pe post și din alte motive. Pe care le fabulăm altă dată.

Antena 1 a început de luni. Au revenit toate show-urile zilnice din vacanță. Nimic schimbat, doar un decor nou la matinal. În rest, aceleași chestii. Care cică prind la public. Pe 9 urmează să lanseze noul sezon de X Factor. Să vedem ce face ăla în audiențe. Nu știu de ce văd Vocea 2 milioane + și X Factor sub 2. Dar poate e doar părerea mea. A, stai, nu… De fapt așa a fost și în 2014 și 2015.

Pro TV joacă tare, ca de fiecare dată: show-uri făcute bine. Ar fi bine dacă i-ar face ceva lui Măruță. Nu, de fapt se pare că îi și fac. Se aude că l-ar reinventa, pentru a sta mai bine în audiențe. Că ia bătaie în fiecare seară de la Antena 1. Bine, dacă ar fi după mine, m-aș gândi și alte variante. Poate aș veni cu ceva fresh. Dar na, știți și voi că Andra e jurată la Românii au Talent și Vocea Junior. Ați prins ideea, nu?

Nu am auzit nimic de la TVR. Dar cel mai probabil revine Iuliana Tudor și cam atât. Și iar schimbă grafica de la Telejurnal. Oricum, acolo nu mă uit. Pentru că deși au făcut show-uri bune, acum sunt vai de mama lor. Și au cele mai tari studio-uri din România. Sunt singura televiziune din România care are studio-uri proprii. Vreo 10 – 11. Și nu fac nimic cu ele. Mă rog, nimic care să aducă audiență.

De restul nu mai zic. E liniște, pentru că, fie sunt în insolvență, fie nu vor să facă investiții în show-uri. Ce, seria B.D. nu face audiență? Face, cum să nu facă!

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *