Mulţumiri (III)

Prima mea postare pe blog de acum nişte mulţi ani s-a numit la fel. Atunci mulțumeam oamenilor care m-au ajutat atunci să ajung unde ajunsesem. De data asta lista e complet diferită. Dar la fel de plină de oameni, ca și acum niște ani.

În primul rând, aș vrea să îi mulțumesc mamei mele, fără de care nu aș fi fost pe acest pământ. Și bineînțeles surorii ei, care mă susține în toate proiectele. Apoi aș vrea să mulțumesc lui Liviu Amarandi, pentru tot ajutorul de anul acesta. A fost de un real ajutor. Și să nu îl uităm aici pe Ionuț-Alexandru Ustinescu. Prietenii la nevoie se cunosc.

Le voi mulțumi și șefilor mei.  M-au susținut mereu, chiar și când nu înțelegeau foarte bine ce vreau să fac. La fel și tuturor colegilor mei (fără nici o excepție).

Apoi vreau să mulțumesc și foștilor mei colegi, Răzvan și Bogdan, dar și colegului meu de la radio Cornel Lazăr și Ligiei (soția lui). Să nu uităm și de ceilalți colegi din radio. Oameni foarte săritori, cu un suflet enorm de mare.

Acum aș vrea să aduc mulțumiri lui Cosmin Tătaru, fondatorul Windows Fără Limite. Aici, am scris unul dintre cele mai dragi articole din cariera mea. Mi-aș dori sincer să mai am ocazia să scriu despre istoria Windows, un fenomen aparte.

La final, special l-am lăsat ultimul, vreau să îi mulțumesc lui Cezar Aromanesei, care mă ajută în noile mele proiecte on-line. Mi-a arătat că prin muncă și perseverență poți muta munții din loc, la propriu.

Mulțumesc tuturor celor enumerați mai sus (sper că nu am uitat pe nimeni) și vă doresc tuturor cititorilor mei, un an 2016 așa cum trebuie. La multți ani!

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *