Eu Ultimele

Am început curățenia de primăvară în PC

Zilele asta stăteam și mă gândeam dacă să îmi cumpăr un HDD mai mare. Pentru că se pare că 2TB de stocare nu sunt suficienți. La o primă vedere toate partițiile erau roșii de pline ce erau. Și am început să mă uit atent să văd ce am pe ele. Și mi-am dat seama că am o grămadă de fișiere inutile, cum ar fi poze pentru blog și kit-uri.

Așa că am început să fac curățenie pe una din partițiile astea. Mi-a luat trei ore și am adus partiția la 99% curățenie. Din 465 de GB (a se citi 500 GB, prietenii știu de ce) am salvat vreo 200 de GB. Și azi mi-am propus să continui cu celelalte trei partiții pe care le am. Bine, acolo e și mai multă „mizerie” că sunt partiții mai vechi, cu mai multe back-up-uri.

După ce termin operațiunea, triez datele și fac merge la partiții. Și voi rămâne cu maxim 2 partiții + partiția de sistem. Din care una va fi goală și va aștepta cuminte să fie umplută cu proiecte video. Acum mi-am dat seama, în timp ce scriu, că de fapt nu fac curățenie în PC. Fac renovare… He, he, vă țin la curent, aici și poate pe fb.

Tag-uri:

Mihail

Mihail Ștefano, 20 și ceva de ani, om.

Adaugă un comentariu

Apăsă aici pentru a comenta