Noul blog

Pe 25 Decembrie am aflat că am rămas fără blog, și toate celelalte site-uri. Inițial nu am realizat ce mi s-a întâmplat. Sigur, aveam în PC toate bazele de date. Dar nu aveam fișierele site-urilor (imagini, teme, foi de stil). Am zis că aștept până cei la host rezolvă treaba.

Cum nu puteau recupera date de sărbători, am decis să o iau de la zero. O decizie grea și ciudată. Dar eu am zis că am nevoie de o schimbare pe toate planurile vieții. Așa că am luat un WordPress de pe site și am început să instalez.

Cu un plan de bătaie și multă voință, am lucrat trei zile la blog. Am vrut să fie ceva complet nou, față de ceea ce făcusem eu până acum. Mi-am extins zona de confort. Am învățat o grămadă de chestii noi și utile. Acum pot spune că sunt mulțumit de munca mea.

Mi-am pus la bătaie toate cunoștințele mele de HTML&CSS. Am muncit mult, dar a meritat. Îmi place foarte mult cum arată. Sper să vă placă vouă. Acum ceva vreme, spuneam că nu’ s blogger. Acum spun că sunt un blogger la început de drum. Indulgență, vă rog!

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *