O poveste frumoasă

Astăzi, când am deschis feed-ul de la Facebook, cineva a dat share la un articol: Întâmplarea care mi-a schimbat viața. Mi s-a părut un titlu destul de interesant. Am crezut că e un articol din acelea motivaționale. Da, pentru mine a fost, deși nu ăsta era scopul lui.

Autorul vorbește despre o poveste de iubire cu o fată cunoscută pe net. Eu unul am avut un déjà vu. Povestea e foarte bine scrisă și merită citită, chiar dacă pare lungă. E superbă. Există o EA întotdeauna, care te face să te schimbi. Și eu am avut una. Deși nu știe chestia asta.

Bine, la mine s-a întâmplat un fenomen ciudat. Toate cele cu care am ieșit, sau am fost împreună s-au crezut EA. Adică, ele erau iubirea vieții mele. Din păcate, a fost doar una singură. Restul au fost trecătoare. Deși unele încă mai cred asta.

Țin minte că și eu am scris despre EA. Dar eu nu am vrut să fie povestea exactă. Și am inventat o poveste, care nu avea decât un singur sâmbure de adevăr. A fost unul din momentele mele bune de inspirație. Poate o să mai scriu. Și apropo, o melodie (din top 10) care se potrivește de minune cu povestea de mai sus:

P.S.: Asta nu înseamnă că dacă EA te-a părăsit, viața s-a terminat. Din contră, a început.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *