Pleacă Dan Negru la Prima TV?! Sau e doar un zvon…

Deci, de ceva vreme, se tot vorbește că Dan Negru ar pleca de la Antenă. Acum, a apărut pe cancan o știre de genul. Că Dan Negru ar face Revelionul la Prima TV, în loc de A1. Și știrea asta poate avea un sâmbure de adevăr. Știu, și anul trecut s-a negociat cu Kanal D, dar acum treaba e diferită. Sunt câteva semne clare, că Dan Negru ar putea părăsi Antena:

  • Dan Negru tot vorbește în interviuri că nu mai există prezentatori TV de meserie în România. Că sunt aduși în locul lor, actori, comedianți, cântăreți etc. Tot el mai spune că televiziunile nu mai răbdare cu oamenii și formatele. Ceea ce e perfect adevărat.
  • Juriul de la Next Star a plecat care încotro. Dorian Popa a rămas la Antenă (în locul Anisiei Gafton la XNS). Lidia Buble apare pe la Pro TV, la fel și Pepe, tot la Pro. Din ce știu eu, jurații Antenelor au contracte de exclusivitate.
  • Dana Mladin, cea care producea Revelioanele și Next Star, produce la Pro TV emisiunea Falsez pentru Tine.
  • Dan Negru a fost scos din producțiile mari, și mutat în unele mai mici și mai ieftine de produs. O mare greșeală după părerea mea, că lui Dan nu i se mai dau formate mari. A se vedea X Factor, care își trăiește chinuit ultimele luni pe post, după schimbarea neinspirată de prezentatori.

Există șanse, mici, ca Dan Negru să mai facă un Revelion de adio la Antenă, apoi să plece. E clar că Antena 1 nu și-l mai poate permite. Dan e un prezentator scump și mult mai ușor de înlocuit cu un cântăreț, sau actor. Așa că, cel mai probabil, va merge undeva unde este respectat și tratat așa cum se cuvine.

Acum nu știu dacă e vorba de Prima TV.  Știu că se încearcă un proiect acolo, dar cel mai probabil va intra și Kanal D pe fir. Iar mai apoi, Antena 1 își va da seama ce greșeală a făcut. Dan Negru era singurul din România care punea probleme Las Fierbinți. Acum, nu mai e nimeni. De ce? Pentru că se tot încearcă cu formate noi mereu, și se dă chix.

Apropo de asta, Mona Segall a făcut ce a făcut la Pro TV pentru că a avut resurse. Nu poți să iei pur și simplu un om și să îl duci de la o televiziune la alte și să te aștepți să fie la fel. Și încă o treabă, acum mi-am dat seama: Abia după plecarea de la Antena 1 se va vedea dacă Dan Negru este sau nu o „locomotivă” de audiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.