Românii s-au uitat iar la Dan Negru de Revelion…

Revelioanele TV de anul ăsta au fost previzibile. Antena 1 a mers pe măști, TVR 1 pe imagini de arhivă și pe remake de sketch-uri, TVR 2 pe Fuego, Kanal D pe revelion cu vedete de muzică populară și manele, la fel și RTV, iar Național TV pe un revelion șlagăre. Singura televiziune care nu a intrat în hora asta a fost Pro TV și bine au făcut.

De ce?! Pentru că nu cred că există televiziune în România care să își fi scos banii investiți în Revelion. Nici măcar Antena 1 (unde poate a fost un break-even). În rest, nicio stație nu și-a scos banii. E imposibil când fac 1% rating să îți scoți costurile de producție. Doar dacă ai mira. În rest, fiecare vedetă are tariful ei. Nimeni nu îți vine gratis sau din prietenie cu prezentatorul.

Cu toate astea Dan Negru va spune că a fost din nou lider de audiență și va avea dreptate. Pentru al nu știu câtelea an, el este lider de audiență. Sigur, cu doar 500 de mii din 2,8 milioane public comercial, dar este lider. Și asta este mai mult un statut pentru el și Antena 1, decât un business. Mai bine să iasă în pierdere, decât să fie pe locul 2, după Pro TV, sau mai grav, după România TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.