Românii au Talent – Impresii după episodul 1 din sezonul 5

Ieri am zis să mă uit la debutul de sezon de la Românii au Talent. Am vrut să văd ce a făcut nemțoaica din format. Prima dată să începem cu (în)jurații. Andra și Andi Moisescu au rămas la fel. Doar că Moisescu pare mai bătrân cu un pic de barbă.

Mihaela Rădulescu a fost adusă acolo, dar nu știu de ce. Sincer să vă spun, nu prea se potrivește cu formatul. Ea se vrea o copie a Andrei, dar mai perversă și care se mai ridică de pe scaun. Singurul ei talent este că a vrăjit un ren, i-a făcut un copil, și el o ține la Monaco.

Constantin (Bebe) Cotimanis e bun ca voce, bun ca Actor, dar nu prea bun ca jurat. Ar fi trebuit să găsească pe cineva care să fie gen Mihai Petre. Să fie acid, intransigent și iute de X. Cotimanis e un uriaș blând. Nu prea te sperie așa, chiar dacă pare (doar pare) dur.

Acum să ajungem la partea tehnică. Primele minute in emisiune au fost plictisitoare și lipsite de dramatismul alert cu care ne-a obișnuit Mona Segall. Parcă nu era RAT, era altă emisiune. Plus că am simțit ca și cum ar fi fost filmat altfel. Dar asa se pare că este făcut și în UK. Mona îl făcea diferit. În UK se făcea așa de când e acest show.

Una peste alta, se văd reducerile de costuri ale lituanianului. Aici se simt cel mai bine, la o producție de anvergură. S-au simțit și la Vocea, dar nu așa de mult. Aici se umblă prin țară, se filmează în zeci de locații diferite. Faptul că au tăiat din costuri, s-a văzut. Nu au mai filmat așa de mult afară, au folosit mai puțină recuzită, etc.

Una peste alta, un început prost pentru Pro TV. Chiar dacă au dărâmat tot, nu au reușit să fie la fel de buni ca anul trecut. Cu mona au sărit bine de cinci milioane. Acum au avut patru jumătate. Dar când mă gândesc că A1 a avut pe comercial de zece ori mai puțin, parcă nu mai contează.

P.S.: Maică-mea s-a uitat la Trădarea. Ea nu auzit de Românii au Talent, X Factor și Vocea României. Nu se uită pe Pro decât la seriale turcești.

P.P.S.: Nu știu dacă mă mai uit săptămâna viitoare la RAT.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *