Sistemul de copyright al YouTube a luat-o razna

Săptămâna trecută, mai mulți youtuberi au primit Copyright Claims de la LinusTechTips pe video-urile lor. Carey Holzman a fost unul dintre cei afectați, luând 7 Copyright Claim-uri pe video-urile lui de la LinusTech Tips. Toate au fost pentru utilizarea Heaven Benchmark. Carey a făcut un livestream în care a vorbit despre treaba asta și i-a cerut lui Linus să retragă Claim-urile. Doar nu deține Linus Media Group Heaven Benchmark.

Din fericire, sau din păcate, nu Linus sau Linus Media Group au făcut aceste Claim-uri. A fost vorba de sistemul automat al YouTube care săptămâna trecută (de fapt de mai mult timp) a făcut buba. Și a început să împartă în stânga și în dreapta cu Copyright Strikes și Claim-uri. Se tot întâmplă din astea de când cu adpocalypse, adică de prin 2017. YouTube cumva încearcă să nu supere spender-ii. Na, de acolo vin banii, iar YouTube nu este organizație de caritate.

Deci așteptați-vă la mai multe din astea în viitorul apropriat. Sistemul are probleme și va mai face din astea. Sper ca YouTube să le repara repede și să rămână nimeni cu un Claim sau Strike luat pe nedrept. Bine că mie nu are cum să îmi dea cineva Claim sau Strike pe dulapul meu. Adică, poate, dar nu cred că vrea cineva să se asocieze cu un asemenea dulap.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.