Somnul e mai important decât am crede

Concediul ăsta am zis că o să dorm, că o să mă odihnesc. Da, da, sigur că da. Evident că nu am dormit și am pierdut aproape toate nopțile până la 9 dimineața, făcând absolut nimic productiv. Bine, că mi-a ținut spatele o băutură pe care am zis că nu o mai beau never-ever. Și pe care am băut-o și azi dimineață în loc de cafea.

Și uite așa, după o săptămână de concediu mă durea capul. Nu știam de la ce, bănuiam că oi fi răcit, sau oi fi mâncat ceva ce nu trebuie. M-am dus prin oraș cu niște treburi și când am venit acasă, am zis să mă pun în pat, că de altceva nu eram bun. Am adormit din nou și când m-am trezit eram aproape fresh. Semn că nu dormisem cât trebuie. După care iar am luat-o de la capăt.

Totuși, am reușit ca prin minune să mă reglez cumva cu somnul și am dormit noaptea trecută vreo câteva ore. Insuficient cât să mă simt fresh, dar măcar nu am mai pierdut o noapte. Și asta mă va duce pe drumul cel bun, al unui somn odihnitor de 8 ore, sau așa sper. În rest, din nou pe metereze la job. Să fie bine, ca să nu fie… rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.