Tinder: Așteptări versus realitate

You have a new match. Începi să vorbești cu ea, să vă cunoașteți mai vine. După trei zile, ieșiți în oraș. Tu crezi că urmează să te vezi cu Next Top Model By Tinder. Ea, idem. Doar v-ați dat cele mai bune poze ale voastre, nu?

Cel mai probabil nu va fi așa. Ideea e să nu îți creezi așteptări, pentru a nu fi dezamăgit. Eu am pățit asta și râdeam de unul singur pe înfundate, În poze părea Fiddlesticks și de fapt ea era mai spre Olaf așa. Dacă nu aș fi avut așteptări, nu aș fi râs când am văzut-o.

Și vă dați seama ce întâlnire a mai fost aia. Ea era super încântată că se vede cu mine. Eu abia mă abțineam să nu râd pentru că nu îmi imaginam că pozele au fost atât de înșelătoare. Ne-am mai văzut de două ori și asta a fost.

Clar, eu am avut așteptări foarte mari. Mi-am făcut toată săptămâna în cap că mă văd cu o super blondă. Știți cât de mult îmi place blondele, nu? Fața era blondă, super la caracter, dar atât. Nu era “super”, cum îmi imaginam eu.

Și de asta nici nu avem șanse de reușită pe Tinder. Avem niște standarde atât de mari, că nici Photoshop nu le poate atinge. Am folosit pluralul, pentru că e mai mulți. Și uite așa, trece timpul, noi rămânem cu așteptările. Alții… fac ce fac alții.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *