Topu’ de vineri este (aproape) gata

După lupte seculare, care au durat o zi, topul de vineri este gata. Este primul top editat 100% de mine. Nu știu de alții, dar eu sunt mândru de asta. Sunt mândru de mine. Mi-am demonstrat că îmi pot depăși condiția.

A fost destul de greu, pentru că l-a început m-am temut că nu voi reuși. Da, pentru că nu prea mă jucasem cu soft-uri de editare video. M-am motivat însă faptul că top-ul trebuie să apară vineri orice ar fi. Nu era timp de nimic.

Așa că m-am pus pe editat. Au existat patru versiuni ale topului, și cred că cea finală va fi a cincea. Veți vedea că este un pic diferit față de ce făcea Cezar. Sunt două motive principale aici. 1 – nu știu toate tehnicile lui și 2 – am venit cu idei noi.

Mai jos aveți un screenshoot random din top, cu ceva nou. Pentru restul, dați like la pagina din screenshoot. Vineri, la ora 22:00, apare noul top. Noapte bună, și țineți minte: ce nu te doboară, te face mai puternic.

top

P.S.: Nu e un screenshoot 100% final, pentru că încă lucrez la el. Dar așa va arăta o mică parte din top. Nu uitați, dați like la din screenshoot!

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *