Și uite așa s-au dus în cap

Zilele asta mi-a atras atenția un amic că vt a dat-o de gard. Întreb ce și cum. și mă redirecționează către ultimul tutorial (de fapt e o recomandare). Și mă întreabă amuzat. dacă există SSD la  7200 rpm. Mă uit și eu, și văd grozăvia.

În toți anii ăștia m-am abținut să comentez prea mult pe subiectul vt. La început pentru că am greșit față de ei, și nu era corect să dau eu primul cu piatra. Apoi din lehamite, pentru că nu mi se părea că trebuie să îmi pese în vreun fel. Acum o fac.

De ce? Pentru că după cinci ani jumătate, mi-am dat seama că nici ei nu mai sunt cine au fost. Tutorialele nu mai sunt postate așa des și acoperă subiecte diametral opuse. Fără o direcție clară (era o plăcere să te uiți la tutorialele mai vechi ale lui Cristi).

Nici cu site-ul nu stau prea bine. Nu zic că se încarcă greu, sau chestii de genul. Design-ul lasă de dorit, iar site-ul e plin de reclame. Cred că dacă Google ar permite mai multe ads, ar fi mai multe. Fără număr. Plus titlurile care se repetă de două ori la articole.

Înainte intram pe site cu plăcere, dar acum nu o mai fac, nici măcar cu AdBlock activat. Mai vine câte un amic și îmi pune pe boxe câte un tutorial de-al lui Cristi sau Adrian. Cică mă irită. În rest, le doresc numai de bine și trafic constant.

P.S.: Nu… (mă întorc la videotutorial)! Am spus-o de sute de ori, dar țin să o repet. Atunci era din umilința greșelii, acum e din maturitatea eroului.

P.P.S.: Nu am dat cu piatra, am făcut niște constatări. Nu e vorba de nici un fel de ciudă, invidie, sau orice alte sinonime. Eu am alte planuri care, da, includ și tutoriale video.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *