Unii oameni sunt prea mândri să recunoască că sunt săraci

Văd chestia asta zilnic în jurul meu. Unii oameni sunt prea mândrii să recunoască că sunt săraci. Îi tot auzi cum își fac planuri de cumpărături. O lună, două, trei. La un moment dat te plictisești și îi întrebi: „Pe când, ‘oaie?!”. Și tac și nu mai aduc în discuție subiectul never-ever. Nu mai îmi iau bo$$, că e prea scump, nu merită alea, alea.

De aia am învățat eu o treabă: nu mai zi că îți iei chestii, dacă nu ai bani de ele. Nu e ca și cum ăia care te ascultă se umezesc sau se simt umiliți că nu își permit. Eu când am vrut cu adevărat ceva, mi-am luat. Fără prea multe discuții. Ieri am zis că mă duc îmi iau ceva, a doua zi așa am făcut. Altfel, mai subțire cu laudele, că nu e nevoie de vorbe goale.

Recunosc, la două chestii am dat și eu înapoi: Ryzen 3000 și Redmi K20 Pro. Nu pentru că nu mi le-aș permite, doar că Poco F1 este suficient pentru ce am eu nevoie. Iar Ryzen 3000, s-ar putea să aibă competiție serioasă de la Intel cu generația a zecea. După ce mă lămuresc ce și cum, umblu la portofel serios. Pentru că un ecran AMOLED e cumva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.