Viitorul restului site-urilor mele

După ce totul a picat în 25 Decembrie, lumea m-a întrebat dacă mă retrag. Ar fi fost cea mai mare prostie. Ce s-a întâmplat acum, cum am mai spus, a fost cel mai bun lucru posibil. Am șansa să o iau de la început. Și să fac lucrurile mai bine, bazându-mă pe experiența acumulată.

De aia nici nu am luat-o de la zero imediat. Nu vroiam să fac vreun pas greșit. Am stat, am analizat și am concluzionat că aveam prea multe site-uri. Unele dintre ele erau redundante, sau nu erau productive. Content-ul era greu de monetizat și promovat. Așa că era pe minus. Așa că noua rețea va avea mai puține site-uri. Deci, va fi mai eficientă.

Spre exemplu, Era Digitala era un site pe care trebuia zilnic adăugat mult content. Am încercat câteva zile să țin ritmul. Imposibil. Plus, că există atâtea site-uri de știri IT în România. Ar fi fost greu să vin cu ceva nou. Dar iată că am reușit. Și am crescut traficul de zece ori. Într-un singur editor însă, e destul de greu. Se va relansa, dar nu imediat, ci când revine și emisiunea pe radio.

PC Area nici el nu putea merge doar cu recomandări IT. Mi-am dat seama că eu aveam un canal de YouTube. Acolo aveam foarte multe tutoriale video și doar câteva recomandări. Deci, trebuia să revin pe zona de tutoriale video, acolo aveam cele mai multe vizualizări. Deci, site-ul va fi și el relansat, pe zona de tutoriale video și recomandări IT.

Blog-ul e aici, și aici rămâne. Site-ul de prezentare s-a transformat în pagina Despre. Nu mai este nevoie de un site separat, așa că mihail-stefano.info va face redirect către informaticianul.info. În privința recomandări-it.com nu sunt încă hotărât. E clar, sub vechea formă nu va reapărea.

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *