Da’ pe al vostru când îl tocați?

Antena 3 și România TV nu au dat știrea cu firmele lui Ponta. Era evident din avion că nu vor face asta. Când a intrat la A3 Ana-Maria Roman de la DNA pe cazul Udrea, a zis și de Ponta. Se chinuia Sabina Iosub să o aducă pe calea cea dreaptă, până la urmă au scos-o din direct.

Și cum citeam știrea mi-a venit o idee. Cam asta:

Digi24: Procurorii DNA au solicitat astăzi încuviințarea arestării deputatului PSD Victor Ponta. Majoritatea PNL – PDS (noul partid al lui Geoană) – UNPR – UDMR (nu se putea fără ei în poveste. They are everywhere) a votat aprope în unanimitate cererea de arestare a lui Victor Ponta. Acesta este acuzat de fapte penale în perioada cât a fost prim-ministru al României.

România TV: Șoc și groază!!! Iată acum arată cunoscuta Lucica Guguloi după ce și-a pus silicoane. Imagini document cu noua super-senzație a României.

TVR: Întrerupem emisiunea “Pe la spate – Emisiune dedicată minorității sexuale homosexuale”. Victor Ponta poate fi arestat din acest moment. Parlamentul a decis în sedința de azi ridicarea imunitații parlamentare pentru deputatul PSD de Gorj, fost premier.

B1 TV: Știre de ultimă oră. Așa cum spuneau sursele noastre, Victor Ponta Poate fi arestat. Revenim acum la Radu Banciu.

Da, merci beaucoup. Oare Ponta o ști cum se scrie “beaucoup”?

Realitatea TV: Breaking News la Realitatea TV! Victor Ponta poate fi arestat în orice moment. Parlamentarii au aprobat cererea DNA de încuviințare a arestării fostului premier. Consultantul politic Cosmin Gusă…

Antena 3 (Sinteza Zilei): Bună seara, stimați telespectatori! Astăzi avem niște documente incendiare despre mafia imobiliară a lui Traian Băsescu. O bătrână de 89 de ani povestește cum a fost hăituită de haita lui Băsescu. Invitați în studio… O secundă, se pare că avem o știre de ultimă oră… Traian Băsescu pune pumnul în gură libertății presei. Acesta a scris pe Facebook (aveți si pe ecran): Antena 3 dezinformează, ca de obicei. NU am luat și nu voi lua casa nimănui. Pe acest subiect o avem în direct pe Ana-Maria Roman. Bună seara Ana:

Bună seara Mihai, bună seara invitaților. Da, așa se pare. Victor Ponta a fost adus în cătușe aici…

Gâdea: Ana-Maria Roman, ne auzi?

Ana: Da, vă aud perfect… Acesta părea resemnat și nu a făcut nici o declarație…

Gâdea: Da, se pare că Ana-Maria Roman nu ne aude.

Ana: Te aud Mihai… Avocatul lui, Dan Șova, a spus că va studia dosarul împreună cu clientul său, apoi va face declarații.

Gâdea: Da, se pare că avem ceva probleme tehnice. Ce părere aveţi domnule Mugur Ciuvică?

Ciuvică: Ce părere să mai ai? E clar că acea bătrână de 89 de ani nu avea cum să mintă. Ăsta de i-a luat casa, a mințit zece ani, de a înghețat Oceanul Arctic…

Comments
  1. Felix
    • Mihail Ștefano

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *