TVR vrea să mărească taxa TV ca să cumpere EURO

Iată ce spune un sindicalist din TVR:

O taxă TV universală, fără posibilitatea de renunţare, o indexare cu 50 de bani a acestei taxe şi un comision de colectare stabilit prin lege la 5%, ar aduce TVR un plus de aproape 2 milioane de euro lunar, bani care ar putea fi folosiţi pentru plata datoriilor la fisc, achiziţionării pachetului «free to air» (liber la retransmisie, n.r.) la Euro 2016 şi a celorlalte competiţii majore din anii următori, precum şi realizării unor programe de calitate începând din această vară, care să justifice aceste măsuri

Cum adică, eu să plătesc la TVR 50 de bani în plus, doar pentru EURO? Merită? Eu zic că nu! De ce? Pentru că oferta TVR e limitată. Nu mai au nici un fel de emisiune bună. Poate doar O dată-n viață, Biziday, Starea Nației și D’ale lu’ Mitică. În rest, doar emisiuni să te ia somnul.

Știu că taxa TV e foarte mică, dar e fix cât merită TVR. Atât timp cât TVR-ul nu va dovedi că face ceva bun cu banii, nu merită mai mult. De ce să plătesc bani cu nemiluita și să văd emisiuni de toată jena. TVR ar trebui să vină cu alternative la Capatos, Gherghe, Măruță, Wowbiz etc. Ei cu ce vin?

P.S.: Nu cred că taxa ar trebui să fie obligatorie. E democrație! Dacă nu vreau să mă uit la TVR, nu mă uit. Deci, nu plătesc.

Comments
  1. Daniel
    • Mihail Ștefano

Comentezi? Atunci ia niște reguli de aici!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *