Am creeat această pagină pentru a vorbi despre dorințele mele. Adică ce vreau eu, pe ani.

2017

  • Să fiu sănătos și să pot duce la bun sfârșit lista de mai jos.
  • Îmi doresc ca și site-ul PC Area și canalul PC Area să crească. UPDATE: Doar canalul, site-ul e on-hold.
  • Vreau mai mult timp să pot scrie mai mult și pe blog.
  • Sper să reușesc să îmi creez un spațiu de lucru adecvat pentru proiectele mele. Să am un PC cum trebuie, software stabil și un mediu de lucru plăcut. UPDATE: Mi-am văruit camera, am un PC nou și decent. Urmează birou și scaun nou.
  • Anul acesta vreau să fac mai multe exerciții de dicție. Să mă forțez să nu mai mănânc R-ul, chiar dacă sunt rârâit.
  • Alea, alea…

2016

La fel, îmi doresc sănătate. Poți fi și fundul gol, dacă ești sănătos, e tot ce contează. Fără gargară inutilă și mișto. În 2016 plănuiesc să fac următoarele:

Să mut blog-ul pe un host și mai rapid și să mai fac mici modificări de design. Să duc tutorialele video la următorul nivel și să mai fac și altceva pe lângă asta. Să îmi cumpăr o cameră web mai de orice și să mă reapuc de live-uri. Eventual cu Ionuț și Cornel, că am auzit că Ionuț se reinventează și el.

Tot pe online, vreau să mă apuc și de alte chestii, pe lângă blog și tutoriale. Dar despre ele nu zic prea multe, pentru că nici eu, nici Cezar nu știm exact ce vrem de la mine. Vedem, așa, mai spre vară, când se face cald, și stăm sub umbreluță.

Nu mă mut deocamdată la casa mea, pentru că nu am bani să o renovez cum trebuie. Așa că după ce mi-am luat pat nou, vreau birou nou care să țină un laptop și două PC-uri. Poate și un dulap nou, deși pentru două perechi de blugi și una de șosete nu prea îi văd rostul.

În rest, Linux și poate ceva programare. abba.online și tutoriale.online așteaptă. Și parcă am și modern-talking.online, nu mai țin minte. De ele mă ocup când am timp să scriu, pentru că acolo trebuie documentare serioasă.

Să îmi iau un TV nou pentru camera mea. Mai un film, mai un joc.

Un birou nou care să țină două PC-uri+două monitoare+un laptop.

Vreau să schimb absolut toată mobila din cameră. Am început cu patul. Le rezolv eu pe toate până la urmă.

Să mă apuc de ce va nou. Detalii, la momentul oportun.

Pe 2016, am rezolvat așa: Am renunțat la tutoriale și m-am apucat de topuri. Blog-ul se încarcă super repede, deci ce aș mai vrea? Domeniile noi au fost deocamdată trecute în stand-by. Filmez cu camera telefonului, care e oarecum decentă pentru ce am eu nevoie. Am pat nou, și două webcam-uri noi.

Noapte bună!

2015

Știu că pare un clișeu, dar e adevărat: prima dată vreau sănătate. Dacă sunt sănătos, cred că mă pot muta la casa mea. Poate o fac la toamnă. Apoi vreau să cresc PC Area și să ajung până în vară la 1k abonați. Ar fi o mare bucurie pentru mine. Dacă crește PC Area, crește si blog-ul. Win-win. Update: Pentru că am job full-time, a crescut singur, și nu a făcut 1k. Sunt doar 500+. Sper anul ăsta să treacă de 1k.

Pe plan personal, mi-aș dori să îmi găsesc un job. O sursă de venit constantă e bine venită. Depun zilele astea deja CV-uri și sper să iasă ceva. Nu vizez posturi fantasmagoreice. Just IT.. Update: Rezolvat.

Am ajuns și la gadget-uri. În zona asta nu îmi doresc foarte multe. Vreau să îmi iau un DSLR pe care să îl folosesc în LIVE-uri și un procesor mai bun. Ceva gen i5. Poate și o placă video. Cam atât…