SURSE: Prima TV ar fi interesată de cumpărarea The Voice și The Voice Kids

Pentru cine nu știe, anul viitor ar expira licența Pro TV pentru formatul The Voice și The Voice Kids (formate care rulează deja de vreo 10 ani pe post). Pe fir a intrat și Prima TV (care de curând și-a schimbat acționariatul) și care ar dori și ea show-urile, făcând o contra-ofertă mai bună.

E interesant ce va urma, pentru că nu e prima dată când Pro TV pierde un format mare. Au mai pierdut și Dansez pentru Tine (bine, teoretic mai dețineau licența) și formatul a scăzut rău de tot la Antena 1, deși era produs tot de Mona Segall, cea care îl făcuse și la Pro.

Și că tot veni de Mona Segall, și despre ea umblă vorba că ar schimba din nou stația TV și ar merge la Prima. Sunt cunoscute contrele dintre ea și managementul de la Antena 1 pe tema echipamentelor și a audiențelor show-urilor ei.

Ce e mișto din treaba asta, e că vom avea o primăvară interesantă. Prima TV vrea să revină puternic și dacă investesc cu cap (nu orice format TV poate fi un hit  – vezi Masked Singer), ar putea reuși asta. Avem nevoie de o stație TV care să repornească competiția, amorțită între aceleași formate obosite și propriu și la figurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.